Обгрунтування хлібопродукти
ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА
ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ТА/АБО ОЧІКУВАНОЇ
ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ.
На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. №710 «Про ефективне використання коштів» надається обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.
Назва предмета закупівлі |
«Хлібопродукти» КОД ДК 021-2015 (CPV) 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби |
Обґрунтування розміру бюджетного призначення |
152 730,00 грн. розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до потреби на 2023 рік. |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі |
Обсяги визначено відповідно до потреби та наявних бюджетних призначень. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені з урахуванням загальноприйнятих норм і стандартів для зазначеного предмета закупівлі та відповідно до ДСТУ 4583:2006, ДСТУ 7517:2014, санітарно-епідеміологічних вимог, загальнодержавних стандартів і технічних умов. |
Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі |
Визначається з урахуванням положень Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Уповноваженого органу від 18.02.2020 № 275 та обрахована відповідно до середньо ринкового рівня цін. |