Обгрунтування м'ясо
ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА
ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ТА/АБО ОЧІКУВАНОЇ
ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ.
На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. №710 «Про ефективне використання коштів» надається обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.
Назва предмета закупівлі |
«М’ясо: філе куряче заморожене, свинина заморожена (м’якиш без кісток)» код ДК (CPV) 021:2015 «15110000-2 М’ясо» |
Обґрунтування розміру бюджетного призначення |
295 782,00 грн. розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до потреби на 2023 рік. |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі |
Обсяги визначено відповідно до потреби та наявних бюджетних призначень. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені з урахуванням загальноприйнятих норм і стандартів для зазначеного предмета закупівлі та відповідно до вимог ГОСТ, ДСТУ, ветеринарного законодавства, санітарно-епідеміологічним вимогам та іншим чинним нормативно-правовим актам, зокрема Постанові КМУ від 24.03.2021 №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» |
Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі |
Визначається з урахуванням положень Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Уповноваженого органу від 18.02.2020 № 275 та обрахована відповідно до середньо ринкового рівня цін. |